Vrijdag ochtend; tijd voor good food: wentelteefjes! Onder aan de stad, in de Lange Hezelstraat, zit de Viking. Een vrij grote lunchroom met veel planten, lampjes, bordspellen en gezelligheid. We nemen plaats aan de hoge tafel tegen de muur, vrijwel direct komt er een serveerster naar ons toe gelopen.

Wentelteefjes en muntthee it is!

We zijn in een hongerige bui vandaag, na de heerlijke wentelteefjes kiezen we voor een Spinata Romana en een Gado Gado Salade. Beide een aanrader. Ondertussen stroomt de Viking langzaam vol en voordat we het weten is de hele lunchroom gevuld. Een pluspunt is dat de lunchroom vrij groot is, ondanks de drukte kun je elkaar nog makkelijk blijven verstaan.

Om de lunch helemaal goed af te sluiten hebben we ook nog, last but not least, twee tosti’s besteld. Een met achterham en boerenkaas en een met homemade pesto. Misschien was het een beetje te veel van het goede, want de helft heb ik laten staan. Wel waren ze beide het zeker waard om nog een keer gegeten te worden.

personal trainer, afvallen, mindset, gezond, voeding, personal training, nijmegen, personel trainen, fitness, tarieven, personal coach, trainer, training, prijzen nijmegen, kosten, Wouter van Aalst

Conclusie

De Viking is zeker een aanrader als je lekker wilt ontbijten of lunchen. Gezelligheid, goede service en lekker eten. Ons zie je bij de Viking zeker terug!

Sterren:***

Locatie: Lange Hezelstraat 104
Facebook
Instagram