‘Mijn weg: van afgemat naar awesome’

Toen ik negentien was, bestond mijn avondeten uit rijst met kip en een blikje cocktailfruit, (fruit is fruit dacht ik). Ik trainde twee keer per week met een standaardschema (3×12 herhalingen). In de hoop dat ik vanzelf een killer beachbody zou krijgen. Een half jaar later was ik ontzettend moe en dacht de dokter zelfs dat ik pfeiffer had, dit was gelukkig niet zo. Ik was gewoon heel erg moe en had mijn lichaam uitgeput. Allemaal omdat ik onbewust verkeerde voeding at, te veel werkte, verkeerd trainde en niet goed naar mijn lichaam luisterde.

De eerste drie dagen sliep ik vijftien uur per dag, was de hele dag moe, futloos en had nergens zin meer in. Dit was voor mij echt een eyeopener. Ik had besloten dat dit nooit meer mocht gebeuren. Vanaf dat moment wilde ik fitter, sterker en liefst ook nog wat strakker worden. Vanaf dat moment ben ik begonnen met mijn persoonlijke ROAD TO AWESOME.

De laatste jaren heb ik alles over training, voeding, blessurepreventie/ behandeling geleerd en dit ook uitgetest in de praktijk. Ik leerde mijn lichaam steeds beter kennen, werd een stuk sterker (2 keer mijn lichaamsgewicht deadlift), fitter (15km 7 Heuvelenloop in 1:07:04) en ik werd ook nog eens een stuk strakker (waar mijn vriendin vooral heel blij mee is). Toen mensen zagen hoe snel ik van extreem moe naar topfit transformeerde wilde ze weten hoe ik dit had gedaan. Zij wilde zelfs door mij getraind worden!! Toen mijn eerste klant 15 kilo in een half jaar afviel zag ik de kracht van mijn Personal Training in.

“Ik ga je helpen met jouw ROAD TO AWESOME.”

De laatste 5 jaar heb ik als Personal Trainer diverse modellen & topsporters geholpen.

Maar het leukste van alles vind ik om mensen te trainen die net zoals ik van ver
moeten komen en samen met mij hun persoonlijke doel willen behalen.

Ik heb heel veel verschillende klanten getraind van overgewicht, lage rugpijn
tot ongemotiveerd en niet fit. Door mijn persoonlijke ervaring weet ik nu wat
je juist moet voorkomen.

Ik heb in verschillende media, tips en adviezen geschreven over hoe je
moet afvallen voorbeelden: Mens Health, Marie Claire, Sante, RTL 4, Runnersworld
maar ook op mijn eigen blog.

Mensen denken dat afvallen lastig is, ik kan je vertellen, dit hoeft niet altijd zo te zijn.
Zelfs als je niets van afvallen weet en sporten geen hobby van je is.

Kan ik jou helpen het tij te keren.

Mijn opleidingen