‘Mijn weg: van afgemat naar awesome’

Toen ik negentien was, bestond mijn avondeten uit rijst met kip en een blikje cocktailfruit, (fruit is fruit dacht ik). Ik trainde twee keer per week met een standaardschema (3×12 herhalingen). In de hoop dat ik vanzelf een killer beachbody zou krijgen. Een half jaar later was ik ontzettend moe en dacht de dokter zelfs dat ik pfeiffer had, dit was gelukkig niet zo. Ik was gewoon heel erg moe en had mijn lichaam uitgeput. Allemaal omdat ik onbewust verkeerde voeding at, te veel werkte, verkeerd trainde en niet goed naar mijn lichaam luisterde.

De eerste drie dagen sliep ik vijftien uur per dag, was de hele dag moe, futloos en had nergens zin meer in. Dit was voor mij echt een eyeopener. Ik had besloten dat dit nooit meer mocht gebeuren. Vanaf dat moment wilde ik fitter, sterker en liefst ook nog wat strakker worden. Vanaf dat moment ben ik begonnen met mijn persoonlijke ROAD TO AWESOME.

De laatste jaren heb ik alles over training, voeding, blessurepreventie/ behandeling geleerd en dit ook uitgetest in de praktijk. Ik leerde mijn lichaam steeds beter kennen, werd een stuk sterker (2 keer mijn lichaamsgewicht deadlift), fitter (15km 7 Heuvelenloop in 1:07:04) en ik werd ook nog eens een stuk strakker (waar mijn vriendin vooral heel blij mee is). Toen mensen zagen hoe snel ik van extreem moe naar topfit transformeerde wilde ze weten hoe ik dit had gedaan. Zij wilde zelfs door mij getraind worden!! Toen mijn eerste klant 15 kilo in een half jaar afviel zag ik de kracht van mijn Personal Training in.

“Ik ga je helpen met jouw ROAD TO AWESOME.”

De laatste 5 jaar heb ik als Personal Trainer diverse modellen & topsporters geholpen. Maar het leukste van alles vind ik om mensen te trainen die net zoals ik van ver moeten komen en samen met mij hun persoonlijke doel willen behalen.

 Ik heb heel veel verschillende klanten getraind van overgewicht, lage rugpijn tot ongemotiveerd en niet fit. Door mijn persoonlijke ervaring weet ik nu wat je juist moet voorkomen.

Ik heb in verschillende media, tips en adviezen geschreven over hoe je moet afvallen voorbeelden: Mens Health, Marie Claire, Sante, RTL 4, Runnersworld maar ook op mijn eigen blog.

Mensen denken dat afvallen lastig is, ik kan je vertellen, dit hoeft niet altijd zo te zijn. Zelfs als je niets van afvallen weet en sporten geen hobby van je is. Kan ik jou helpen het tij te keren.


 • Opleidingen

  POST HBO: Certified Strength & Conditioning Specialist
  HBO: Bachelor Health Education
  MBO: CIOS

 • Cursussen

  Overload Worldwide LTD
  TOP C (35 in NL)
  TOP B
  TOP A
  Mylogenics
  – Activation
  – Release
  – Rehab
  Personal Hormonal Profling
  Kettlebell Master Trainer
  Ido Portal
  Upper body strength
  Movement x
  Corset course
  Locomotion
  European movement meeting
  Motion
  Juggernaut
  Fighting Monkey
  Open Training
  Anatomy of Injury
  Physis Academy

 • Workshops

  Ice Man Training – LexNaturalis
  Mobility – Walk The Fire
  Zen Archery & Acrobatics – Tom Weksler
  TRX Training – Geert van Poppel
  Stop Chasing Pain – Perry Nickelson
  Dutch Shiatsu – Dorn & Breusse
  FRC – Mobillity Trainer
  Physis Academy – Buik-Orgaan Fascia
  FRC – Kinstretch ®

 • To do List 2020

  Precision Nutrition L1
  Pre en Post Natale fitness coach opleiding

Wil je een gratis proeftraining komen doen?

Vraag een proeftraining aan!