Voel je weer fit en vol energie! 

Komt een van deze quotes je bekend voor? Scroll dan omlaag. 

 • De weegschaal gaat de verkeerde kant op terwijl je 5x per week sport
 • Je geen idee of je de oefenigen goed uitvoert
 • Je hebt elk dieet al op aarde geprobeerd
 • Je sponsort de sportschool
 • Krijgt pijn of blessures bij het trainen
 • Zit liever op de bank na een lange dag werken
 • Hebt een drukke baan en weet niet waar je de tijd vandaan moet halen.
 • je wilt graag met je (klein)kinderen spelen zonder de dag erna aan de paracetamol te zitten van de pijn. 
 • Je bent doodop en futloos en weet niet waar je moet beginnen
 • Je hebt een conditie van een luiaard

Afvallen en beter in je vel zitten 

Je hebt waarschijnlijk al een poging gewaagd om af te vallen en deze is mislukt. Daarom ben je opzoek naar iemand om je te helpen want je weet welke eten niet goed voor je is en wat welke oefeningen je moet doen maar toch heb je op een of andere manier iemand nodig die je helpt om een gezonde leefstijl aan te leren.

In de 8 jaar dat ik als personal trainer in Nijmegen mensen help met afvallen, zag ik steeds hetzelfde probleem terugkomen. Iedere klant is gemotiveerd maar er ontbreekt een goed fundament. Ze focussen zich vooral op voeding en training maar er zijn nog een aantal andere pilaren die belangrijk zijn. Hieronder leg ik uit hoe ik je kan helpen om blijvend resultaat te krijgen en eindelijk de kilo’s af te vallen die er maar niet af lijkt te willen. 

Tevreden klanten gingen je voor!

Hoe ziet een afval traject eruit?

Analyseren

Een van de belangrijkste punten is het goed in kaart brengen van de beginsituatie van jou. Hier trek ik veel tijd voor uit omdat dit het verschil maakt. Hoe meer informatie ik heb, des te sneller jij resultaat krijgt. Ik kijk vooral naar hoe goed je slaapt, stress niveau, ademhaling, voeding en immuunsysteem en hoe goed je al beweegt.

Wouter luistert heel goed naar wat ik nodig heb en past dat per training aan. Ik ben nu in 6 weken 4 kilo lichter en 7 cm van mijn buikomvang verloren. Terwijl ik hiervoor een half jaar 2x per week getraind heb met een personal trainer en mijn gewicht bleef hetzelfde. Wouter kwam er in de intake achter dat mijn voeding de grootste beperkende factor was en na dat we dit hebben aangepakt vlogen de kilo’s eraf. ~ Claudia

kettlebell, nijmegen, personal trainer, small group, training, afvallen,

Trainen

Afhankelijk wat er uit de analyse komt trainen we. Ik heb verschillende opleidingen gedaan waardoor het kan zijn dat we de ene keer voeding en slaapadvies geven en de andere training meer fysiek bezig zijn en en de rust werken aan onze ademhaling voor sneller herstel. Elke training is afgestemd op jou en jouw doelstelling. Afvallen is belangrijk maar ik vind het nog belangrijker dat jij met plezier gaat sporten.

Toen ik bij Wouter begon kon ik nog niet 1 pull up, na een half jaar kon ik 10 pull ups en voelde ik mij veel fitter en sterker. De trainingen waren heel leuk en er zat een goede opbouw in waardoor ik ook elke training vooruit ging. Natuurlijk had ik ook spierpijn maar ik kon gewoon nog de volgende dag mijn werk doen  ~ Simon

 

Meten

Ik wist niet dat ik zo snel kon afvallen met een personal trainer ~ Dit hoor ik heel vaak als iemand gemeten wordt. Ik meet elke 2 weken om te kijken of je nog vooruitgang boekt in je gewicht, vetpercentage, omvang maar ook of je plezier krijgt in bewegen, je kracht en conditie en natuurlijk of je zelf blij bent met je lichaam.

Naast dat ik in no-time 5 kilo ben afgevallen en deze na een half jaar er nog steeds af zijn. Ben ik hem ook heel dankbaar dat hij mij heeft laten zien dat ik veel sterker en fitter ben dan ik denk. Hij coacht mij zo dat ik anders ga denken, meer in oplossingen dan in problemen wat niet elke personal trainer kan ~ Eliska 

Wouter Van aalst, personal training, afvallen, personal trainer Nijmegen, intake, meten, vetpercentage

Prijzen

Personal Training | 2x per week

Het voordeel van 1 op 1 training is dat ik volledig met jou bezig ben. Je gaat snel vooruit en je krijgt tips die voor jou werken. Heb je een drukke dag dan pas ik gelijk je training aan op jouw energie niveau.

 

Wat kun je verwachten

 • Een veilige manier van trainen waar in jij leert hoe jouw lichaam werkt.
 • Je slaapt weer als een roosje
 • Meer energie binnen 2 weken
 • Negatieve denkpatronen omzetten in positief gedrag
 • Een voedingsplan wat niet perfect is maar wel voor de rest van je leven vol te houden is.
 • Beter met stress omgaan
 • Productiever in werk en training
 • Ik hou je progressie elke 2 weken bij
 • Positieve side effects: minder huidproblemen, geen afterdinner dipjes meer en geen stijve hark meer.

Pakketprijs voor 3 maanden = 1995 euro incl btw.

Duo Training | 2x per week

Willen jullie graag met z’n 2’en trainen omdat dat gezelliger is, goedkoper of omdat jullie samen een doel hebt gesteld? Geen probleem. Ik zorg ervoor dat jullie allebei aan jullie doel kunnen werken en aan het eind van de training met een voldaan gevoel naar huis kunnen gaan.

 

Wat kunnen jullie verwachten

 • Een veilige manier van trainen waar in jullie leren hoe jullie lichamen werken
 • Jullie slapen weer als een roosje
 • Meer energie binnen 2 weken
 • Negatieve denkpatronen omzetten in positief gedrag
 • Een voedingsplan wat niet perfect is maar wel voor de rest van Julie leven vol te houden is.
 • Beter met stress omgaan
 • Productiever in werk en training
 • Ik hou jullie progressie elke 2 weken bij
 • Positieve side effects: minder huidproblemen, geen afterdinner dipjes meer en geen stijve hark meer.

Pakketprijs voor 3 maanden = 2499 euro incl btw.

Wil je afvallen, strak en fit worden? Lekker in je vel zitten en alles beter aan kunnen? Dan moet je echt bij Wouter gaan trainen! Wouter’s kennis en repertoire zijn ongelimiteerd. Hij weet alles van fitness, gewichten, cardio, maar ook van anatomie en fysiotherapie. Elke training is weer een verrassing en precies goed voor hoe ik me voel op dat moment. Zelfs na een zware dag kom ik altijd blij en vol energie thuis. En het resultaat is geweldig!

Leonie

Msc

Na een jaartje intensief trainen bij Wouter is mijn conditie verbeterd, ben ik sterker geworden, en, misschien wel het allerbelangrijkste, heb ik (weer) plezier gekregen in sporten. Wouter is enthousiasmerend, vakkundig en van vele markten thuis. Of het nu een uurtje “slopen” is, een stevige massage tegen (spier)pijn of oefeningen om de lenigheid te verbeteren: geen training is hetzelfde; Wouters repertoire is onuitputtelijk. Van harte aanbevolen voor iedereen die (weer) aan de slag wil om af te vallen of anderszins weer in vorm te komen!

Hans

Phd

Dankzij de goede adviezen en begeleiding van Wouter op het gebied van sport, beweging en voeding voel ik mij een stuk fitter en sterker met als resultaat betere prestaties op zowel sportief gebied (Strong Viking Obstaclerun 13 km) als op het werk (algemeen). Het grote voordeel van Wouter is zijn brede kennis en integrale aanpak op dit gebied. Tevens waardeer ik zijn enthousiasme en de efforts die hij zelf maakt voor het up to date houden van deze kennis.

Robert

Ondernemer

Maak een afspraak

Veel gestelde vragen 

Wat als ik een blessure heb?

Geen probleem. In overleg met je fysio passen we alles aan en zorgen we ervoor dat je pijnvrij kan bewegen en je doelstelling behaalt. 

Daarnaast heb ik ook nog een aantal cursussen gedaan op het gebied van revalidatie, dus grote kans dat ik naast je doel om af te vallen ook kan helpen met je blessure. 

Kan ik ook met 2 personen komen sporten?

Ja, in overleg kan dit. Dit kost 20 euro per les meer. 

Hoe snel zie ik resultaat?

Zodra we starten probeer ik elke training progressie te boeken. Dit zul je zien in bijv. meer herhalingen, zwaardere gewichten, minder pijn, leniger en na 2 weken zie je al verschil in omvang en gewicht. 

Kan ik ook zwanger/post nataal sporten bij jou?

Ja dat kan. Ik ben opgeleid door een van de beste pre- en post natale coaches van Nederland.  en heb al verschillende klanten geholpen die klachten hadden na hun zwangerschap. 

Wat voor opleidingen heb je allemaal gedaan?

Ik heb veel verschillende opleidingen gedaan van o.a. CIOS (MBO) ALO (HBO) en een post HBO Certified Strength & Conditioning Coach 

Daarnaast heb ik workshops en cursussen gedaan van o.a.

Ido Portal 
Fighting Monkey
Ice Man training
Physis Academy 

En geef ik workshop via Project Mobility, ben ik opleider bij Physis Academy en begeleid ik Candy Jacobs (Skateboardster) naar de Olympisch Spelen van 2021. 

Benieuwd naar meer informatie over mij? Bekijk deze pagina. 

Kan ik ook 1x per week bij jou trainen omdat ik nog ergens anders sport

Stuur mij een mailtje. Misschien kan ik een uitzondering maken. Maar over het algemeen doe ik dit niet. 

Betaal ik ook nog voor het sportschool abbonement?

Nee, je hoeft niet een abbonement af te sluiten als je bij mij traint. 

Hoe kan ik in contact komen met jou?

je kunt mij berichten via info@woutervanaalst.nl of op de homepage kun je een bericht achterlaten.