Are you ready?

Train jezelf , samen met mij, naar de beste versie van jezelf!

Belemmert jouw gewicht jou vaak om leuke dingen te doen?
Of heeft de dokter je aangeraden te beginnen met sporten en op je voeding te letten?
Heb je al meerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar weet je niet waar je moet beginnen om gewicht kwijt te raken?

Kom dan eens bij mij langs om te praten. Ik heb al veel mensen met overgewicht begeleid en weet inmiddels hoe frustrerend het proces van afvallen kan zijn.

Personal training

Samen kiezen wij oefeningen die niet te moeilijk zijn maar wel veel vet verbranden. Wat je zult merken, is dat je met iedere training die je doet fitter en sterker wordt. En uiteindelijk zult afvallen.We houden alles digitaal bij zodat je in één oogopslag kunt zien wat jouw progressie is. Dit werkt heel motiverend!

Geen training is hetzelfde, oefeningen variëren van kickboksen, slepen tot het werken met gewichten.Afhankelijk wat jouw lichaam nodig heeft, beslissen wij samen welke oefeningen het beste bij jou passen.

Voeding

Samen stellen wij een voedingsplan op wat voor jou haalbaar is. Je krijgt lekkere, simpele en gevarieerde recepten die ervoor zullen zorgen dat jouw lichaam alle stoffen binnen krijgt die het nodig heeft. Dit allemaal om jou vetverbranding te optimaliseren. Mocht je nog sneller resultaat willen dan kunnen wij ervoor kiezen om een aantal supplementen te gebruiken om het proces te versnellen.

Mindset

Tijdens de trainingen gaan wij opzoek naar jou. Wat maakt jou gelukkig en wat is je uiteindelijke doel? Ik daag je uit grenzen te verleggen en realistische doelen te behalen. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat jij in je dagelijks leven meer kan genieten en plezier kan beleven.

Slapen, ontspannen, bewegen en ademhalen zijn vanzelf sprekend maar worden vaak onderschat als het gaat om afvallen en fitter worden. Deze basisbehoeften kunnen jouw lichaam vele malen fitter en sterker krijgen dan je denkt.

Wil jij een gratis proeftraining aanvragen?

Vraag hem hier aan