Je kent het wel; het is lunchtijd, maar waar moet je heen? In plaats van thuis een broodje eten had ik gister zin om iets nieuws uit te proberen. Een tijdje geleden kreeg ik de tip: Coffeelovers, niet heel bekend, tenminste niet bij mij. Als je in Nijmegen woont, en vooral als je student bent, ben je er vast al een paar keer langs gelopen.

 

coffeelovers, nijmegen, cheesecake, wouter van aalst, personal trainer, foodhotspot, blog, cheatday

Coffeelovers is een lunchroom en is gevestigd in de bieb van Nijmegen.

We liepen naar binnen, waar we direct een trap op gingen om een bestelling te doen. Er is van alles te koop: veel soorten taart, denk aan cheesecake, chocolade cake en ga zo maar verder, verschillende lekkere en gezonde broodjes en natuurlijk is er heel veel keuze uit verschillende soorten koffie! Toen was het tijd om een keuze te maken, we gingen voor twee gezonde broodjes en twee chai latte. Na besteld te hebben zijn we gaan zitten aan de lange tafel bij het raam, waar je goed kunt werken en ook op je gemak een krant kunt lezen,. Niet veel later werden de smakelijke broodjes en de twee lekkere drankjes op tafel gezet door de vriendelijke ober.

coffeelovers, nijmegen, cheesecake, wouter van aalst, personal trainer, foodhotspot, blog, cheatdaycoffeelovers, nijmegen, tonijn broodje, avocado humus kip broodje, wouter van aalst, personal trainer, foodhotspot, blog, koffie, chia latteConclusie

Coffeelovers is een perfecte plek om een heerlijke en gezonde lunch te hebben, te werken/studeren of om gewoon gezellig te zitten. Zeker een aanrader dus!

Lekkerste en gezondste broodje: Bruin broodje humus, avocado & kip
Sterren: ****

Locatie: Marienburg 29, Nijmegen

Instagram
Facebook