Hoe maak ik deze gezonde lunch?

Verwarm de oven voor op 180 graden. Besprenkel het brood met honing. Snijd de brie in schijfjes en verdeel ze over het brood. Leg daarna de broodjes op het bakpapier in de oven en zet de timer op 3 a 5 min. Je kunt eventueel ook kort de grill stand gebruiken Snijd ondertussen de vijgen en was de tijm. Haal de broodjes uit de oven en besprenkel eventueel nog met wat honing. Leg de vijgen in schijfjes over brie en voeg wat pecannoten of walnoten toe. Tot slot bestrooi je het geheel met wat tijm.

Wat heb je nodig om dit recept voor te bereiden

Vijgen
Brie
Pecannoten
Honing
TijmBrood (bakker)

Past dit in mijn dieet?

Elk voedingsproduct pas in je dieet. Het is alleen de vraag hoeveel mag jij hebben? Dit is vrij makkelijk te beantwoorden. Elk dieet welke je ook neemt atkins, weightwatchters, paleo, intermitted fasting is de eerste regel: Je mag geen honger hebben. en de tweede regel is je mag jezelf niet overeten.

Hierdoor wordt het dus heel makkelijk je begint met eten als je honger hebt en stopt met eten als je op 80 % vol zit. In deze gezonde lunch zitten alle macro’s eiwitten, koolhydraten en vetten. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je wat mist van vitamines of mineralen.

 

Meer recepten vind je hier.