Wil jij de dag goed beginnen met een goedgevulde buik? Het gezond en lekker ontbijt recept met bananenbrood, pecannoten en frambozen is hiervoor een top oplossing.

Hoe maak je dit gezond en lekker ontbijt recept

Verwarm de oven voor op 175 graden. Ontpit de dadels indien nodig. Stop de bananen in de blender gevolgd door de dadels. Zet de blender aan en pas weer uit wanneer het een gelijkmatige pure is. Klop in een aparte kom de eieren met het zout tot een gladde schuimige massa. Voeg daarna het amandelmeel de baking soda (bakpoeder) en de kaneel toe. Klop deze ingrediënten tot een egale massa. Voeg daarna het bananen mengsel toe en mix het kort mee. Tot slot maak je de noten fijn met je handen en voeg je de frambozen toe. Schep dit door het mengels heen. En giet het in de cakevorm. Zet het bananenbrood in het midden van de oven op 45 tot 50 min. Controleer bij 45 minuten met een sateprikker of hij gaar is.

Wat zijn de ingrediënten voor dit ontbijt recept

3 bananen (rijpe) 50 gram dadels 3 Eieren 100 gram amandelmeel 1,5 theelepel baking soda (bakpoeder) 50 gram Frambozen Pecannoten Kaneel Zout

Hoeveel Kcal bevat dit ontbijt recept

Energie (kcal / calorieën): 838 (kcal) Eiwitten: 26,7 (g) Vetten: 32,5 (g) Vezels: 12,1 (g) Koolhydraten: 101,3 (g)   Wil je meer variatie voor je ontbijt hebben? Hier, hier en hier zijn nog meer recepten. Wil je nog meer recepten hebben neem dan contact op via info@woutervanaalst.nl.