Leuk dat je de tijd hebt genomen om naar deze post te kijken. Mijn successen die ik beleef met een heel diverse groep klanten behaal ik omdat ik de juiste vragen stel en verder durf te kijken dan alleen voeding en training. Na een aantal jaren experimenteren ben ik er achter gekomen dat er veel winst valt te behalen op je gezondheid door hele simpele dingen te veranderen. 

Ik kan nu wel random tips benoemen die voor een aantal klanten hebben gewerkt maar dat is misschien niet de tip die jij nodig hebt. Daarom geef ik je gratis advies in ruil voor je email-adres. 

Door de vragenlijst in te vullen kan ik heel gericht advies geven wat voor jou kan werken. Het invullen kost ongeveer 10/15 minuten (het zijn 10 pagina’s). Ik stel naast vragen over blessures en voeding ook vragen over slaap, stoelgang, energiedipjes en ademhaling. 

Deze vragenlijst is volledig gratis! Je ontvangt binnen 3 dagen een gratis advies en later krijg je nog een paar emails met gratis tips die ook weer op jouw zijn afgestemd. 

Wouter Van aalst, logo, personal trainer Nijmegen, afvallen