Hoe train je je buikspieren en wat is een goede opbouw?

Hoe train je je buikspieren en wat is een goede opbouw?

Hoe krijg ik minder last van mijn rug als ik een plank doe. Ik heb last van mijn nek als ik een sit up doe. Waarom voel ik mijn buikspieren nooit. Hoe krijg ik een sixpack? Deze vragen ga ik beantwoorden in deze blog over je core. We beginnen bij het begin. Wat is je...

Lees meer
Wanneer kan ik het beste vitamines innemen

Wanneer kan ik het beste vitamines innemen

Het is niet meer zo lekker warm als een paar maanden geleden. Het is een flink stuk kouder geworden en de zon is verruild voor een pittige regenbui. Deze temperatuur schommelingen zorgen ervoor dat er veel mensen ziek worden. Moet ik extra vitamines innemen? Welk merk...

Lees meer
Afvallen en ontbijten | Wel of niet?

Afvallen en ontbijten | Wel of niet?

Afvallen en ontbijten, deze 2 woorden komen bij heel veel mensen in één zin voor. Maar ik ken ook een aantal mensen die pas om 13:00 uur hun eerste maaltijd eten en niet dik zijn. Het is heel persoonlijk waarom je wel of niet of later in de ochtend pas gaat ontbijten....

Lees meer
wouter van aalst, personal trainer, nijmegen, afvallen, vetverbranding, fitter, sterker, strakker, coach, fit